Over ons

Onze filosofie

Wij geloven het realiseren van een IT project meer is, dan alleen een aantal developers koppelen aan een aanvraag. Daarom willen wij verder gaan. Dit begint met het met zorg uitzoeken van geschikte partners om mee samen te werken. Bedrijven die hun mensen als waardevolle aanwinsten beschouwen, in hen investeren, maar ook sturen op kwaliteit!  Daarnaast willen wij met u als klant ook bewaken dat het gewenste resultaat wordt bereikt en dat voordelig ininhuren van developers uiteindelijk leidt tot een marginale winst door zware uitloop van projecten en misverstanden, graag vertellen wij u hier verder over.

Wij gaan voor kwaliteit

Natuurlijk is het altijd mogelijk om direct te schakelen met de teams van onze partners in Vietnam of Zuid-Afrika. Maar wij begrijpen ook dat u soms worstelt met het opleveren van de juiste documentatie voor een project, of het vertalen van de specificaties naar de developers toe. 

Daarom werken wij samen met vertrouwde partners in Nederland die u kunnen helpen deze stappen te nemen. Graag kijken wij met u mee, wat uw vraag is en denken wij mee in maatwerk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gezamenlijk geborgd kan worden.

Ook blijven wij graag betrokken bij uw projecten, vanuit een stukje ‘Quality assurance’. Indien door u gewenst bespreken wij met u als klant, als met uw development team regelmatig de voortgang en het functioneren. Zijn er zaken niet naar wens, gaan wij aan de slag om dit op te lossen!

Wie zijn wij

Wij geloven in effectief samenwerken. Vanuit onze expertise en passie, bundelen wij onze krachten om voor u het beste resultaat te behalen

Erwin Bretscher

Eigenaar en projectleider

Strevend naar de beste oplossing, openhartig, eerlijk, maar ook pragmatisch

Team Member

Sales Executive

Binnenkort meer….

Team Member

Sr. software consultant

Binnenkort meer….

Team Member

Software consultant

Binnenkort meer….

Kom in contact met ons

Contactformulier

Wij geloven niet in de standaard, daarom zoek wij graag het persoonlijk contact. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!